Balıklıçeşme Ortaokulu

Vizyon: Fiziki imkanları iyi, Öğretmen kadrosu nitelikli, Eğitim ve öğretimi birbirine paralel götüren, Velilerimizin,öğrencilerini güvenle gönderebildiği Bir okul olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi; Milli ve manevi değerlerimize bağlı, Bilime ve akla önem veren, Çalışmayı ve öğrenmeyi seven, Kendinden emin, Çevresine duyarlı ve saygılı, Ülkemizi çağdaş uygarlığın üzerine çıkarmayı hedeflemiş İnsanlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar: Tarihçemizde belirtilmiştir.

Saatler: 08.40-15.05
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okul içi okuma ve değerler eğitimi projeleri yürütülmektedir.
Kontenjan Bilgileri: 5.sınıf :26 6.sınıf :28 7.sınıf :28 8.sınıf :27

WEB - https://baliklicesmeoo.meb.k12.tr

Adres - Balıklıçeşme Köyü /Biga /Çanakkale

Öğretim Şekli :Normal öğretim vermekteyiz.

Yerleşim Yeri - Balıklıçeşme Köyü/ Biga / Çanakkale

Adres - Balıklıçeşme Köyü /Biga /Çanakkale

Ulaşım Yarım saatte bir Biga ilçesine Belediye otobüsleriyle ulaşım vardır. Ayrıca Çanakkale-Biga karayolu üzerinde olduğundan, Çanakkale-Biga arasında saatte bir çalışan Biga Birlik minibüsleriyle ulaşımı da vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Balıklıçeşme Beldemiz; Çanakkale İline 72 Km, Biga İlçesine 17 Km´dir.