Serkan SEZEN - Müdür Yardımcısı

Biga’nın Kayapınar Köyü’nde 1980 yılında doğdu. İlköğretimini Kayapınar Köyü İlkokulu’nda, Orta ve Lise Öğretimini ise Biga İmam Hatip Lisesi’nde, Lisans Eğitimini Manisa Celal Bayar  Üniversitesi- Demirci Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünde okul derecesi yaparak 2002 yılında tamamladı. Aynı yıl  İstanbul Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulu’nda Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak öğretmenlik hayatına başladı.2014 yılına kadar aynı okulda görevine başarı ile devam etti.2014 yılında Bursa´nın Yıldırım ilçesinde Kızıklar Ortaokulu’na tayin oldu.2017 yılında Çanakkale-Yenice- Pazarköy Şehit Halil Kandemir Ortaokulu’na tayin oldu.2018 yılı Mart ayında aynı kurumda Görevlendirme Müdür Yardımcılığı ve Müdür Vekilliği  görevlerini yaptı. 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Çanakkale-Biga-Balıklıçeşme Ortaokulu’na Müdür yardımcısı olarak atandı. Evli, biri kız diğeri erkek 2 çocuk babası olan Serkan SEZEN halen kurumdaki görevine Müdür yardımcısı olarak devam etmektedir.

(505) 671 3575 Eposta