Let's Green The Future

06.03.2024 30

06-03-2024

"Let's Green The Future" Projesi ile Çevre Bilincini Güçlendiriyoruz...

Okulumuz öğretmenlerinden Yasemin Altun'un yürütücülüğünde bu yıl start verdiğimiz ve  Avrupa'nın dört bir yanından okulların katılımıyla gerçekleştirilen "Let's Green The Future" eTwinning projesi, öğrencilerimiz arasında çevresel farkındalık ve sürdürülebilir yaşam pratiklerinin geliştirilmesine odaklanıyor.

 

Balıklıçeşme Ortaokulu olarak paydaşlarından biri olduğumuz bu projede Türkiye'den Çanakkale,Aydın,Ankara illerinden toplam 7 okul Sırbistan'dan 1 Romanya'dan 2 ve İtalya'dan 1 okul olmak üzere 11 okul 16 öğretmen ve 85 öğrenci  küresel iklim krizi, su stresi ve sıfır atık gibi günümüzün en acil çevresel sorunlarına dikkat çekmek için güçlerini birleştirmiştir.

Proje kapsamında Yasemin öğretmenimize okulumuz öğrencilerinden Asel , Eyüp Kayra, Hüseyin , Cemre , Elif  ve Hatice Hafsa  çalışmalarıyla katkı sağlamaktadır.

 

Ocak ve Şubat ayı etkinliklerini tamamlayan öğrencilerimiz projeye tam gaz devam etmektedir. 

 

Projemizin başarısında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutlar, çevresel sürdürülebilirlik yolculuğumuzda bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz. "Let's Green The Future" projesiyle ilgili gelişmeleri ve öğrencilerimizin çalışmalarını okulumuzun resmi internet sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.

06-03-202406-03-2024