OCAK

08.03.2024 20

Let’s Green the future isimli e-twinning projemize Ocak ayı etkinlikleriyle başlamış bulunmaktayız.

• Proje kapsamında öncelikle proje ekibi belirlenmiş olup öğrencilerden veli izinleri alınmış sonrasında görevli öğrenciler yürütücü öğretmenimiz Yasemin Altun tarafından projede aktif olarak çalışmak üzere ESEP Twinspace platformuna eklenemiştir.

• Daha sonra 6 öğrencimizin Projenin genel logosu ve posterini seçmek için yapılacak yarışmaya katılmak üzere bireysel logo ve posterlerini Canva Edu sitesinden hazırlamış ve okul genelinde yapılan anket sonucu ekip logosu ve posteri belirlenmiştir.

• Öğrencilerimiz ayrıca Ocak ayı boyunca avatarlarını oluşturarak kendilerini proje arkadaşlarına tanıtmış, Proje kurucusu tarafından açılan Padlette  okulumuzun haritadaki yerini belirlemiş, Global Warming Knowledge and Perception Scale isimli farkındalık anketini doldurmuş, Hour of Code etkinliğine katılmış ve bireysel olarak kodlama çalışmaları yaparak sertifikalarını almıştır.

• Son olarak okulumuzun tanıtım videosunu hazırlayan e-twinning ekibimizdeki öğrencilerimizi bu yoğun çalışma temposunu başarıyla tamamladıkları için tebrik ederiz. Şubat ayı etkinliklerinde görüşmek üzere.

08-03-202408-03-202408-03-202408-03-202406-03-2024